| Heartless a întrebat:

Buna all
Am 14 ani si azi cand m-am trezit la 10 dimineata, m-am trezit cu o durere la sanul drept. M-am palpat acolo(nu prea stiu cum se palpeazabig grin)si am simtit la sfarc(scuza`ti expresiabig grin) ceva ca o piatra, daca ating acolo ma doare sau strang sanul. Din cate stiu eu nimeni din familie nu a avut cancer la san.stiu doar ca verisoara mea are nod la san. Mi-e frica daca am ceva.crying durerea m-a tinut c-am o ora jumate. Poate m-am lovit in somn?:-s.nu cred ca e de la menstruatie.nu mi sa mai intamplat. Ce ar putea sa fie?
Multumesc, dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca sunt dureri de cresterea ale sanilor. Sunt destul de normale la varsta ta, pot fi foarte suparatoare si nu prea trec cu nimic. In nici un caz nu e cancer sau ceva grav. Discuta cu mama ta sa te invete sa-ti palpezi sanul, e ciudat ca la varsta ta sa nu stii, de vreme ce ar trebui sa o faci macar o data pe luna de pe la 12 ani.

5 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Mergi neaparat la medic!

| Ramonaaaa a răspuns:

I-am trimis un mesaj @Brigaelei. Poate ea te va putea ajuta.

| albastrualb77 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mergi neaparat la medic.

| Nems a răspuns:

Iti crescwinking si eu pastesc la fel.

| gabitza_5364 a răspuns:

Iti creste sanul