| MaGicElEmEnt a întrebat:

Buna all.Am o problema...Am 12 ani si ceva si am vocea f groasa fata de altii care au 12 sau 13 anistraight face, stiu ca este in schimbare dar multi mi-au spus ca e f groasa... O idee va rog cum sa mi-o fac mai "subtire"? Dau funda, mersi happy Si aaa, atunci cand vreau sa-mi ridic vocea "fortat" nu se aude aproape nimic...sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca la tine s-a schimbat ceva mai repede vocea decat la ceilalti baieti, cu aceeasi varsta, pe care-i cunosti.Nu trebuie sa-ti faci probleme si nici sa incerci sa ascunzi lucrul acesta,vocea ta doar lasa impresia ca este foarte groasa,deoarece,fiind maturizata intr-un timp mai scurt,face un "constrast" destul de puternic cu celelalte voci,mai copilaroase,cu care se vor obisnui toti, inclusiv tu, foarte repede.Cand se vor schimba si vocile colegilor, nu este exclus ca unele voci sa fie chiar mai groase decat a ta.Numai bine.

0 răspunsuri: