| NebunieLaSecunda a întrebat:

Buna all, am o problema cu cosurile.Am pus si paste de dinti pe ele si degeaba, parca mai tare sa inrosit, deci... Ce e de facut cu cosurile de pe obraji ca numai acolo am, un fel de cosuri rosii pe sub piele, pete rosii nu stiu cum sa ii zic, dar ce sa fac sa scap de ele ca de la Revelion tot le am si nu mai scap de ele, am tot asteptat da m-am saturat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tina4qa a răspuns:

Mergi la farmacie si cumpara acid salicilic pina la 2 % si pui pe un tampon de vata si ungi toata fata de 2-3 ori pe zi pe fata curata... http://acnee.org/acid-salicilic
mai poti folosi si geluri pentru curatarea porilor de 2 ori pe zi dimineata si seara,,, sper ca te-am ajtat macar cu ceva``` Foondaaaaa?

12 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Masca cu argila e cea mai buna.

| Cristina_4016 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un dermatolog, depinde ce tip de acnee ai.Dar incearca cu mastile cu argila de la aslavital, sunt foarte eficiente.

| DenisIonut01 a răspuns:

Zinerit dupa o durata de 4 lui nu mai ai cosuri deloc

| NebunieLaSecunda explică:

Multumesc tutoror de raspunsuri, raman dator, Am sa incerc Zineryt ca multi au zis de crema asta...am dat funda la prima persoana care a zis cuvantul Funda. Sper ca nu e cu suparare, am sa mai am nevoie de voi ca sunteti tari.O seara frumoasa si multumesc inca o data am sa revin cu un subiect mai tarziu sa vedem raspunsurilebig hug Va pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu pasta de dinti? Le iriti si mai tare.
Incearca Zynerit, de la farmacii.Arde cosurile daca te dai cu el de 2 ori pe zi.E genial.Costa in jur de 30 de lei.
Sau Mibazon, de la farmaciile veterinare, este mai bun ca Zynerit.Costa 18 lei si te dai seara inainte de culcare si dimineata ti-l dai jos cu servetele(ca este unguent).
Sau incearca sa bei ulei de masline,incearca tratamente naturiste, du-te la medic sau pune-ti pe fata argila.big grin
Si nu manca prea sarat si E-uri si sucuri, ca nu-ti trec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul cosurilor in piele,oricat de incredibil ar parea,fondul de ten face minuni(dar NUMAI in cazul cosurilor in piele). Aplica o cantitate foarte mica de fond de ten pe fiecare cos(seara,inainte de culcare,dar numai pe cosuri, nu pe toata fata; intrucat aplicat pe toata fata va duce la aparitia mai multor cosuri)si lasa-l sa actioneze pana a doua zi. Poti face acelasi lucru si dimineata(si il lasi sa actioneze cat mai mult timp).In cateva zile, vor trece.Nu le stoarce,deoarece se vor face rani si va ramane semn(care se va trece in timp,in schimb). Pentru ca petele sa treaca mai repede, fa masaj local cu crema de galbenele(o poti aplica si pe cosuri, inainte de a aplica fondul de ten).

| EuPaulA a răspuns:

Exista o crema GEROVITAL pentru asa ceva care am incercat-o si functioneaza.scz nu mai stiu cu se numeste, dar de gaseste in farmacii

| razvanx3 a răspuns:

Poti sa te duci la dermatologie sau sa te speli de mai multe ori pe zi cu apa pe fata (fara sapun fara nimic) SI in cateva saptamani o sa vezi ca da rezultate. Daca esti adolescent nu iti face gri ca o sa treaca. Vorbesc din prie experienta

| Fara a răspuns:

Du-te la dermatolog sigur va zice ceva.
Sau incearca sa folosesti creme naturale si masti de fata de 2 ori pe saptamana de la Yves Rocher sunt foarte bune si costa 10 lei un tub mai maricel. Si nu le stoarce ca mai rau se fac. si un cos stors = cu alte 4 adoua zi. Ai grija. si nu te atinge pe fata cu mainile murdare si parul sa inceci sa il ti mai mereu prins. Sper ca te-am ajutat.
Funda?

| ORGiGii_1610 a răspuns:

Incearca crema cu galbenele

| gigidinbucuresti a răspuns:

Buna tu. Mie mi-au trecut dupa ce am facut sex. A durat cam doua zile, dar a merita big grin

| anonim1111 a răspuns:

Cumpara zinerit de la farmacie...e f bun...intr o saptamana le usuca pe toate.si cand mai apare cate 1, date iar si tece peste noapte