Da, sucurile care sunt pe piata acum categoric nu sunt sanatoase. De Cola, nu am cuvinte. Eu de cand nu mai beau Cola nu ma mai simt deshidratata. Nu mai am buzele uscate. Si-n plus nu-mi mai simt stomacul gol. Ai nevoie sa bei cel putin 2l de apa pe zi. Apa plata, nu apa minerala. Ingeram mancare nesanatoasa zilnic.
In concluzie, alimentatia este foarte importanta pentru organismul nostru. Acum nu ne intereseaza, suntem tineri, nu ne batem capu cu baliverne, dar cand ajungi sa simti durerea, care mai si persista, incepi sa te ingrijorezi. Supararea, stresul ne imbolnavesc. Iti dau un exemplu real. O prietena de-a mea, din cauza stresului s-a imbolnavit. A inceput sa aiba dureri mari de stomac, astea deja se numesc crize (chema salvarea, medicii spunandu-i ca e o problema cu bila). Ea timp de 4 ani a luat medicamente pentru bila. Ca sa afle anul acesta, ca ea din cauza stresului avea un virus, numit - Helicobacter Pylori. Se dezvolta pe baza de stres. A tinut tratament si i-a trecut.
Concluzia, in momentul cand aceasta bacterie a inceput sa-i cauzeze dureri, ea suferea enorm psihic.
In momentele cand suntem tristi, stresati, pesimisti, corpul nostru devine la fel. Devine neajutorat.
Incearca sa iesi din starea pe care o ai. Ai o stare depresiva acum. Gandeste-te ca nu te ajuta cu nimic. Fiecare persoana are cate o problema, dar problema trebuie depasita. Gaseste-ti preocupari, orice ca sa iesi din starea pe care o ai. Citeste cat mai mult. Iesi cu prietenii. Si mentine-ti o gandire pozitiva.
Stai linistita ca oricum nu pui tu mana pe niciun medicament de inima fara reteta.
Aia cu cola e cam nasoala, numai Dumnezeu stie cat ai glicemia si colesterolul acum. Oricum... chiar nu te poate ajuta nimeni de pe aici, bolile de inima (daca o fi vorba de asa ceva in cazul tau) sunt multe, variate, din cauze multiple, cu o gramada de optiuni de tratament deci nu ai ce informatie utila sa primesti de pe forumul asta.