Da.am eu de la niveea si gerocossen, cel de la nivea mi s-a parut ca imi ingalbeneste putin pielea daca ma dau 5 zile consecutiv, iar celalalt mi-o face portocalie.Culoarea mea naturala a pielii este crem mediu.ia-ti de-aia cu accelerator, pentru piele f alba.Le poti gasi in aproape orice supermarket sau la kaufland.:*
Buna! Doamneeeeeee, nu va mai stricati pielea fetelor cu toate chimicalele, la 30 de ani o sa aratati ca la 60, credeti ca e un produs mai bun ca altu? nici pomeneala, sunt produse facute pentru oameni naivi a le cumpara, si rezultatu? bani aruncati, ca un produs bun si scump, cica da si randament, aiurea, inbatranesti mult mai repede,o data aplicat iti vei dori sa il cumperi si a doua oara,si te trezesti intr-o buna zi intrebandu-te. oare de ce arat mai batrana ca mama? lasa-ti pielea asa cum este ea, spalata, ingrijita si miros placcut, face mai mult si arata mai bine decat toate porcariile din comert.
Ridicol. Nimic nu-i mai frumos si mai sexy decat pielea foarte deschisa la culoare, si tu in loc sa-ti pui atuurile in valoare ai de gand sa te spoiesti ca sa arati ca toate pitipoancele. Extrem de sec.