| Abcfunny a întrebat:

Buna all! Am si eu o intrebare: Acum 2 zile eram racita rau de tot, febra, frisoane. ma rog las la o parte asta.
M-am trezit intr-o dimineata si m-am uitat la bot happy si vad pe buza de jos. o basicuta, nu am luat inseama. cand a inceput sa se mareasca.
Nu ma mananca, ma cam doare la atingere e de marimea unu sambure de mar sad.
Mama zice ca este herpes si mi-a dat cu aciclovir.
Ce credeti ca ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna! Sigur este vorba de herpes, exact asa cum ti-a spus si mama ta!
Uite aici ti-am copiat cateva randuri dintr-un articol care sper sa iti fie de folos!

"

Pentru a preveni infectarea sau reinfectarea cu virusul herpetic, nu trebuie sa folosim aceleasi pahare sau tacamuri utilizate de persoanele infectate, nu sarutati persoane care au herpes, schimbati periuta de dinti dupa ce herpesul a disparut, pentru a preveni reinfectarea.
Leacuri pentru tratarea herpesului:
* Se tamponeaza zona cu alcool (vodca, whisky) sau cu cafea rece.
* Se unge herpesul de 2-3 ori pe zi cu o alifie cu propolis.
* Se beau zilnic 2-3 cani cu infuzie de "trei frati patati".
* Se taie o capsula de vitamina E sau de vitamina A si se unge herpesul cu uleiul din interior.
* Se pun comprese cu infuzie din frunze de fragi.
* Se zdrobesc cateva flori proaspete de galbenele, se inmoaie un tampon in sucul obtinut si se tamponeaza herpesul.
* Se tamponeaza zona cu tinctura de propolis.
* Se pun comprese cu suc proaspat de portocale si mere.
* Se unge herpesul cu alifie de galbenele sau de roinita.
* Aplicarea de frunze proaspete de varza, putin zdrobite/pisate."

Numai bine... 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este cu certitudine herpes. A aparut din cauza scaderii imunitatii.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este din cauza răcelii. Poate fi un herpes, dă în continuare cu aciclovir sau dacă ai şi tinctură de propolis.
Sănătate.
Nu bot ci gură, da?
Pa, pa.

| tyana a răspuns:

Ai viroza si se intampla destul de des sa faci herpes in astfel de situatii, deoarece sistemul imunitar e scazut.Pe langa tratamentul pentru viroza si herpes, ar fi bine sa iei si Imunogrip. Ajuta la intarirea sistemului imunitar si ameliorarea simptomelor de raceala.

| Dienuka a răspuns:

Sistemul imunitar scazut a reactivat cel mai probabil acel herpes. Foarte multi dintre noi au acest virus inactiv in organism. In general se ia foarte usor virusul herpetic, de multe ori nici nu stim ca il avem, deoarece organismul creaza anticorpii necesari pentru a-l tine in frau. Insa in cazul imunitatii sczaute, care la tine se datoreaza unei raceli, acesta se reactiveaza. Incearca sa te hidratezi foarte bine, sa stai la pat pentru a iti reveni cu raceala. Ia niste imunostimulente cum ar fi echinacea, propolis si continua sa te dai cu aciclovir. Este foarte bun.
Sanatate.

| Abcfunny explică:

@BogdanSl v-am intrebat pe voi ca de aceea se numeste Toti Pentru Unu
Si plus de asta prietenu' meu a facut acum 3 saptaman si mie mi-a aparut acum 2 zile. si vreoiam sa o conving pe mama ca nu e vina lui.

In fine...

| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna! Mersi frumos pentru fundita... rose
Numai bine! 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。

| rodicutz a răspuns:

Exista si plasturi la farmacie pentru herpes-sunt eficienti si nu sunt vizibili...