| MaGicElEmEnt a întrebat:

Buna all!happy As avea o intrebare...straight face Bicicleta ajuta la slabit? Ca sincer eu nu-s asa un "fan" al alergatului, as aprecia foarte mult raspunsu...happy primiti si funda dar doar care raspunde crect happywinking mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| мιcυтѕѕα a răspuns:

Buna! Da si eu folosesc bicicleta pentru a face sport si slabesti, dar foarte greu, eu in afara de bicicleta ma plimb si cu rolele [sunt mai bune pentru slabit] sau alerg... oricum daca faci vreuna din aceste 3 lucruri nu o sa ai rezultate imediatwinkingwinking! mult succes! funda?

6 răspunsuri:
| Madalina123 a răspuns:

Ajuta! Dar o sa iti ia timp. Funda?puppy dog eyes

| ѕнαттнєηє a răspuns:

Da ajutawinking Fundabatting eyelashes

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

La care bicicleta te referi? La cea de iesit afara sau la cea care sta pe loc? Whatever eu stiu ca ambele te ajuta, bineinteles nu precum alergatul, dar ai putea sa incerci!

| xSequel a răspuns:

Ajută la slăbit si la înălțare.

| MaGicElEmEnt explică:

Pai sincer numi adu aminte de role ca am patit o faza naspa in trecut acum 2 ani parca am picat cu rolele si mi-am rupt mana o trebuit sa mi-a puna in ghips straight face si aa nu bicicleta dinaia care sta pe loc dinaia de mers pe afara ca cum stau in timisoara pe Calea Sagului am in apropiere un pot si mereu cobor, urc pe el ...etc happy

| baalial a răspuns:

Bicicleta este destul de buna. pe mine m-a ajutatwinking