Abdomenele.hm.NU! Ele nu te fac sa slabesti in zona abdomenului,ele iti formeaza patratele sub stratul de grasime.(stiu caz) Singura ta solutie e o dieta... ca mine Ghideaza'te dupa: "Dimineata mananc ca un rege, la amiata ca un print si seara ca un cersetor!" ajuta, intre mese bea un ceai anticelulitic (din farmacie maxim 12 lei) si un 4 mere pe zi neaparat. Asa eu de la 55 kg am ajuns la 49 kg in 7 zile Good luck!
Pai 1h de alergat in fiecare zi + pentru. inceput 10 abdomene+ 5 flotari iar la 3-4 zile mai adaugi inca 3 abdomene si 3 flotari! iar cand ajungi undeva la 50 de abdomene si flotari incepi si faci in mai multe serii!
Pai tot un fel de abdomene dar ridica si picioarele in timp ce ridici si abdomenul o sa te ajute!
Nu incerca sa slabesti mult decat sa pui muschi pe tine! fa abdomene zilnic dimineata si seara daca poti fa cate 25 pauza 1 min inca 25 dimineata si seara de 4ori cate 25 daca poti macar fa tot asa de 2 ori 25 de flotari noaptea daca ai gantere ar fi bine sa le folosesti si nu mai manca cu grasime multa. cred ca daca ai alerga sau ai juca fotbal ti-ar prinde bine (sper ca merit funda)
Ok dar mai am o intrebare in loc de alergat pot folosi bicicleta?(adica de mers pe afara nu dinaia care sta pe loc'')