| alexutu001 a întrebat:

Buna all cine stie ceva remedii pentru durerile de dinti simt ca mor de durere, pana imi ajunge radul la dentist peste o saptamana(atunci am programare) innebunescsad...multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| catalina_8997 a răspuns:

Pastile ketorol sunt relativ ieftine dar foarte bune.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pastile de dinti

| BrD a răspuns:

Ketonal

Răspuns utilizator avertizat
| ericka9 a răspuns:

Incearca pastilele Ketorol sau este acum un praf, OK parca, si iti trece durerea in 5 minute. Aa, si incearca sa folosesti pasta de dinti Sensodyne Total Care.Si eu aveam astfel de probleme si de cand folosesc aceasta pasta de dinti, nu mai am dinti sensibili la cald/rece.Si te inteleg, durerile de dinti sunt fara indoiala cele mai dureroase, parerea mea.
Sper sa-ti treaca:*

| albatavlad a răspuns:

Te cred si stiu foarte bine cum este sad Pune compresa rece si pentru durere ia o gurita de rachiu si nu clubesc cu asta ia o gurita mica si tine-o in gura ca rachiu amorteste gura big grin si nu mai simpti :d sa stii ca nu glumescwinking incearca face bine big grin e ca si spreiul cu acre te amorteste dentistul big grin

| catalin41190 a răspuns:

Freaca incheieturile mainilor cu usturoi, succes garantat