Reteta cea mai buna este sa faci sport, ca sa te inalte ar fi : basketul, inotul, handbalul, voleiul... Oricum esti in perioada de crestere.
Cel mai bine ar fi sa te apuci de baschet(este sportul care stimuleaza cel mai mult cresterea in inaltime). Avand in vedere ca parintii tai sunt micuti de statura, este posibil sa nu mai cresti foarte mult in inaltime, fara un impuls.Succes.
Mentionez ca sportul nu m-a ajutat deloc am facut:volei,basket,inot,karate,box, tenis, chiar si tae boo...aaa si handball
Depinde si cat timp ai facut.Rezultatele nu se vad imediat, poate fi nevoie chiar de un an-2 pana se va vedea diferenta. Daca,spre exemplu, ai facut cateva luni de baschet, nu e suficient.Trebuie sa fii perseverenta.In orice caz, sportul nu strica; te va ajuta sa te mentii in forma.Deci ar fi bine sa te reapuci de baschet(minimum 4 ore pe saptamana)si sa-l practici pana in jurul varstei de 17-18 ani(cand se opreste dezvoltarea fizica la fete). Pana atunci, ar trebui sa obtii anumite rezultate.
Eu fac de 2 ani volei si am crescut de la 1.39 si aveam 11 ani si acum fac 13 si am 1.54, 5
Buna...erau niste pastile de crestere numi aduc aminte numele acum le ei timp de 2 3 saptamana si si te si dezvolti si cresti in inaltime costa pana in 40 de lei dc esti interesata lasa un mesaj privat si incerc sa aflu numele
Faci sport, mai cu seama baschet, iar daca nu ai posibilitatea, cauta o bara ca aceea pe care se bat covoarele si sari in sus, te prinzi cu mainile de ea, iar sari si tot asa; te mai "lungesti" si tu cate putin daca asta vrei
alexutzaa_1567 întreabă: