Cel mai simplu e sa racesti zona cu o punga cu gheata. E la fel de eficienta ca sprayul cu Lidocaina.
Ar fi bine sa nu iti faci un piercing. Uite la ce riscuri te expui: http://www.i-medic.ro/......l-corporal
Iarta-mi curiozitatea, doctoressa, dar tu porti cercei in urechi?
Este un unguent folosit la tatuaje de obicei, dar imi scapa numele. Oricum, iti amorteste doar la suprafata. Lidocaina nu prea amorteste doar iti da o senzatie de amorteaza, deoarece nu intra in piele. Daca doresti mai multe detalii despre cum se face o gaura ca sa fie cat mai usor, te pot ajuta. Si in functie de cum ti-e buricul, poti sau nu poti sa iti faci singura. O modalitate mai rudimentara ar fi sa te "pitigi" si sa "masezi" zona (ca si gestul de a cere cuiva banii-freci din degete).
Tetracilina?
Tetraciclina e antibiotic antimicrobian, nu are niciun efect anestezic. Poti cauta Hemorzon, e anestezic local, contine si antibiotic/antiinflamator si contine hidrocortizon care ajuta zona in a accepta corpul strain (cercelul). E o varianta ieftina. chit ca se foloseste pentru hemoroizi
Mi-am amintit, Deep Numb, acesta intra si in piele, dar sigur costa mai mult de 30 de lei (40-50 lei). Sau eventual poti incerca cu anestezic unguent ce se foloseste pentru tatuarea/pigmentarea buzelor. Acela e cel mai ieftin de care stiu, 4-5 lei, dar depinde si de unde se gaseste la tine in oras, daca nu. comanzi si mai platest transportul pana in 10 lei