Doua randuri de manusi sunt singura solutie. unele crosetate, de lana adevarata, stranse pe degete si unele imblanite cu doua degete, mai largute sa incapa peste celelalte.
Cumpara-ti manusi. Nu sunt asa scumpe (cam 8 lei in Takko) si iti tin de cald . La mine merge
Pana sa raspund la intrebarea ta exista cateva precizari cu privire la modul de a te adresa persoanelor de pe TPU... Exista semne de punctuatie pentru a face mai bine inteleasa nelamurirea ta, engleza de balta nu isi are rostul peste tot, iar prescurtarile de pe messenger, folosite in mod repetat iti vor distruge si putina gramatica pe care ai invatat-o. Fara suparare, dar greselile gramaticale supara prea tare ochiul.
Mie mi-au degerat miinile in armata, am stat cu ele umflate citeva saptamini si pe urma, de fiecare data cind dadeam de frig se umflau iar. Mi-a trecut dupa multa vreme si au ramas sensibile citiva ani. Acum e ok, nu stiu daca se poate face ceva in situatia degeraturilor, in armata am fost la infirmierie de pomana.
dobrin1019 întreabă: