| denisa0906 a întrebat:

Buna happy all iarna trecuta mi-ai degerat degetele. am auzit k nu exista nimic care sa ajute la boala asta...sa-i zic asa. e adevarat? iarna asta nu vreau sa ma trec prin ce am trecut anul trecut.asa ca va rog frumos sa ma ajutati voi... happy mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Doua randuri de manusi sunt singura solutie. unele crosetate, de lana adevarata, stranse pe degete si unele imblanite cu doua degete, mai largute sa incapa peste celelalte.

| antonius74 a răspuns:

Cumpara-ti manusi. Nu sunt asa scumpe (cam 8 lei in Takko) si iti tin de cald happy. La mine merge tongue

| eyline a răspuns:

Pana sa raspund la intrebarea ta exista cateva precizari cu privire la modul de a te adresa persoanelor de pe TPU... Exista semne de punctuatie pentru a face mai bine inteleasa nelamurirea ta, engleza de balta nu isi are rostul peste tot, iar prescurtarile de pe messenger, folosite in mod repetat iti vor distruge si putina gramatica pe care ai invatat-o. Fara suparare, dar greselile gramaticale supara prea tare ochiul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-au degerat miinile in armata, am stat cu ele umflate citeva saptamini si pe urma, de fiecare data cind dadeam de frig se umflau iar. Mi-a trecut dupa multa vreme si au ramas sensibile citiva ani. Acum e ok, nu stiu daca se poate face ceva in situatia degeraturilor, in armata am fost la infirmierie de pomana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Băuturi calde şi o cremă de mâini cu rol hidratant şi de încălzire a lor (cu rol de a pune în mişcare circulaţia periferică).
Mergi la medicul de familie pentru mai multe investigaţii.
Pe viitor reumatismul îşi va arăta serios colţii.
Pa, pa.