| Heartless a întrebat:

Buna all
Mi-am luat mai de mult de la Avon un autobronzat asa :http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=74&ty=67
Dar nu m-am dat niciodata cu el, eu am pielea foarte alba si cand eram mica mama ma ducea mereu la strand fara sa ma deie cu lotiune sa si am multe semne si unele sunt negre sau altele maro cu negru.Am pielea foarte sensibila si mi-e frica sa nu se intample ceva daca ma dau.Mai bine mi-as cumpara perle autobronzante sau fond de ten decat sa ma dau cu autobronzant? Multumesc, dau fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| clau44 a răspuns:

Cel mai bine este să consulţi um Medic dermatolog, îţi va recomanda şi ce să foloseşti şi poate scapi şi de pete. Şi când vei merge la strand întreabă Medicul dermatolog ce fel de soluţii să foloseşti, dar înainte să mergi la Medocul dermatolog du-te la Medicul de familie după bilet de trimitere la dermatologie (în dublu exemplar) pentru gratuitate.

| RoxAnana a răspuns:

Pai te dai cu autobronzant pe corp si cu perne autobronzante pe fata nu e logic?

Întrebări similare