anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all. sunt fata, am 14 ani, si am 1.56 inaltime. credeti ca pana la 18 ani pot ajunde macar pana la 1.75, sau voi ramane miniona?, mentionez ca sunt dezvoltata, pentru varsta mea; nu stiu exact cate kg. am, dar oricum sunt destul de slaba. ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| expander91 a răspuns:

Ma am si eu un prieten in clasa a 6 a si are 1, 80. Stiu ca fetele se inalta pana la 15-16 ani si numai cresc. Dar baietii se inalta pana la 20 de ani deci au timp. Si app nu e bine sa fi inalt, dar de exemplu eu am tot 14 ani si am 1, 58 si 55 de kg, asa este bine sa ai inaltimea apropiata de greutate ( la nr)

| TheEmoBoy a răspuns:

Tu vrei sa cresti?straight face eu vreau sa scad ca am 14 ani si am aproape 2 metri si sunt cel mai mare din clasa.E nasa sa fii marestraight face