Eu te sfatuiesc sa consulti o persoana specializata, un ginecolog. Poate nu este nimic grav si este doar o chestie de reglare.Etapele menstruatiei difera de la fata la fata.Tu fii calma si vei vedea ca totul va iesi bine daca consulti un doctor ginecolog. Sper ca problema ta sa se rezolve :*:*
Pai acest ciclu trebuie sa se regleze... si este posibil sa nu'ti vina cateva luni. Eu una as dori sa te ajut dar nu stiu ce sa iti zic sper sa se uite cineva mai matur care sa stie ce sfat sa-ti dea. Eu iti zic sa stai linistita doar atat!
Buna.
Substanta aceea alba reprezinta ciclul ovarial, este o problema de "reglare" a ciclului menstrual. Si mie mi s-a intamplat, dar stai calma ca nu este o problema atat de grava incat sa mergi la ginecolog (in caz ca nu ai facut nimic). Nervi au majoritatea fetelor de varsta ta (ma aflu si eu) si vreau sa-ti spun ca si eu sunt o persoana nervoasa, irascibila. Nu este din cauza nervilor, eu zic sa mai astepti cateva luni, incearca intr-o zi sa bei putin vin rosu si Colla si sa faci efort (sa alergi, sa dansezi etc.) poate te ajuta la menstruatie, uneori ...astea grabesc menstruatia si iti vine mai repede. Incearca. Sper sa reusesti...
Sper ca ti-am fost de ajutor. :*
PS : NU E NIMIC DE RAS! (pentru cei care rad pe seama ta)