| woc7 a întrebat:

Am 1, 60 înălţime şi vreau să ajung la 1, 65. Menţionez că am 16 ani. Credeţi că într-un an aş putea să ajung la 1, 65? ( ţinând cont de faptul că voi merge la înot şi voi face exerciţii fizice). Aş fi recunoscătoare dacă mi-aţi recomanda şi nişte exerciţii fizice care îmi pot fi de folos! Dau fundă pentru cel mai bun răspuns. Mulţumesc! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Corpul tau creste pana la 21 de ani, stai fara griji pentru ca o sa mai cresti mult si bine.

| rapp2020 a răspuns:

Dacafaci înot poți ajunge uşor

| GeorgyGirl a răspuns:

Depinde de organsim se poate sigur...stiu persoane care au crescut eagerat intr-un an

| AmandaR a răspuns:

Pe mine basketul m-a ajutat foarte mult. Am facut de la 17 ani pana pe la 19 si am ajuns la 1.73

| Cris9933 a răspuns:

Buna. Din cate inteleg esti fata, avand in vedere ca ai doar 16 ani mai ai destul timp sa cresti. Eu am practicat inot de performanta 14 ani de zile si intr-adevar m-a ajutat destul, tu avand 16 ani vei face doar pentru sanatate, nu performanta, dar te va ajuta cativa cm, insa baga bine la cap: NU numai exercitiile fizice te ajuta sa cresti in inaltime, ci este FOARTE important si regimul alimentar si somnul!