Aşa cum eşti acum este bine. Poate un kg ar mai trebui dat jos. Dacă dai 10 kg,poate o sa ai fundul mai mic dar şi picioarele ca beţele, si braţele precum crengile... Fa exerciţii pentru tonifierea muschilor abdominali şi fesieri, că grasime nu ai!
Normal ca grasimile ti s-au pus pe poponet si pe fese. De ce? Pentru ca, in mod sigur, nu faci miscare. Adica nu esti o persoana activa dpdv fizic. Fa miscare de doua ori mai mult decat faci acum si mananca de de doua ori mai putin decat mananci acum si o sa vezi, daca ai un pic de vointa sa te tii de sfatul meu,ca intr-o luna o sa ai si rezultate vizibile. Ce inseamna miscare : nu musai sa mergi la o sala sau sa -ti faci un program de exercitii foarte strict. Fa plimbari lungi in aer liber, alearga dupa minge, fugareste-ti prietenii, danseaza (cand asculti un cantec care iti place nu il asculta pur si simplu, danseaza-l! Si acum o explicatie : organismului,ca sa functioneze optim,ii trebuie un anume aport de calorii pe care si le ia din alimentele pe care le bagi in tine. Exact ca benzina car o bagi in rezervor ca masina sa poata merge. Daca bagi in tine mai multe calorii decat organismul tau are nevoie ca sa isi sustina activitatea, organismul isi va face rezerve din caloriile ramase neconsumate si le va depune sub forma de grasimi pe burtica, poponet, coapse etc ca rezerva pentru un moment viitor cand va avea nevoie de ele. Acuma, daca spui cavrei sa slabesti (adica esti cam grasa), ce trebuie sa faci : sa nu iti mai aprovizionezi organismul cu calorii (ca el are deja rezervele depuse sub forma de grasimi pe burta, fese etc) si sa uil obligi sa isi consume acele "rezerve". Cum? Prin miscare sustinuta. Activitatea fizica necesita aport de calorii (prin mancare), dar tu nu o sa ii dai calorii (prin mancare) organismului, ca sa il obligi sa isi consume rezerevele alea care si le-a facut pe buci si pe burtica. M-ai inteles? Daca m-ai inteles, iti urez bafta, rabdare, sanatate maxima si... un fizic de invidiat!
Crede-ma ca si eu am exact aceeasi problema doar ca diferenta e ca eu am 1.67 si 56 de kg. Singurele care te pot ajuta cu adevarat sunt exercitiile fizice, speciale pentru zonele cu probleme. Totusi parerea mea este ca nu ar trebui sa pierzi kg sau daca vrei neaparat in orice caz nu 10. e prea mult! Ceea ce ar trebui sa faci este sa iti tonifici zonele cu probleme cu ajutorul exercitiilor. Sper ca ti-am fost de folos! :* Succes.
Mai fata mai nu slabi ca baietii te plac si mai linuta sincer.nu te lasa influentata! bafyta!
Sincer incearca sa nu slabesti brusc pentru ca poti sa ai dupa aceea vergeturi. adica linii albe. si crede-ma ca e de prost gust.