Esti intr-adevar cu vreo 5 kilograme sub greutatea normala. Daca te alimentezi corect si faci suficient sport, poate fi constitututional (asa sa fii tu). Daca te simti bine, in sensul ca ai multa energie toata ziua, ca nu simti nevoia sa dormi excesiv, ca nu te simti extenuata, atunci nu e nevoie sa consulti un medic.
Buna
Macara 2-3 kg pune pe tine ca ai inaltime mare.
Si pormo o sa fie ok
Pa
De slabit, in nici-un caz, doar daca vrei sa arati ca "pitipoancele" de la TV.Un set de analize, este recomandat sa-ti faci, deoarece asa poti afla daca toate sunt in limitele normale.De exemplu eu am colesterol marit, chiar daca am 1, 64m si 54kg, putin diabet marit.De mancat, manaci, dar e bine sa stii si ce trebuie sa mananci si sa bei sanatos.
Buna!
Ar trebui sa ai 62 de kilograme la aceasta inaltime.
Ar mai trebui sa te mai ingrasi putin doar.
E cazul sa incepi sa mananci mai consistent, mai divers, sa practici si un sport.
Multa sanatate!
Te pup!
Depinde si de varsta. Daca are in jur de 18 ani, este prea mult sa aiba 62kg. Poate un 56-58, mai merge!
Draga mea si eu am aproape aceleasi cifre 1, 72 m si 56 kg
Crede-ma nu ai de ce sa te ingrijorezi :p Eu ma consider prea grasa, dar ma uit in oglinda si constat ca nu e adevarat, ma mint pe mine!
Esti frumoasa, asta sa-ti spui mereu si cu siguranta nu vei mai avea probleme cu aspectul fizic, fi mandra si mergi mereu cu capul sus, asa parerile celor din jur nu te vor mai afecta