Bună.
Ori îi spui bunicii sau o anunți chiar pe mama ta!
Trebuia în mod normal să ai tot ce îți trebuie la tine, măcar preventiv!
Să-ți fie învățare de minte.
Pa, pa.
Ii spui tatalui tau sau bunicii sa-ti dea bani sa-ti cumperi absorbante. Si de-acum incolo nu mai pleci fara sa ai cateva la tine.
Ii zici tatei la ureche si are sa te ajute... sau bunicii daca este asa o mare grozavie. Astea sunt lucruri normale de care nu trebuie sa iti fie rusine.
Stiu ca sunt lucruri normale, dar mie imi este rusine si de mama. De tata imi este super rusine sa-i spun. Poate o sa-i spun vrodata, dar inca nu am curajul.
Pune-ti niste servetele, hartie igienica sau vata.Dar cel mai bine ar trebui sa-i spui bunicii tale, nu ar trebui sa-ti fie rusine pentru ca si ea a trecut la viata ei prin asa ceva.:*
Pff uite cum sa faci :cere i bani lu taicatu sau lu bunicata zii ca vrei sa iti iei ceva dulce sau servetele orice si te duci la primul chiosc din sat si i=ati absorbante
Pai vezi poate gasesti vata prin casa pe la bunicii tai, trebuie sa aiba.
Spune-i bunicii tale, ca sa poata sa-ti cummpere absorbante, sau pune-ti multa hartie igienica
Fi sincera si spune-i tatalui tau, nu cred ca ar trebui sa iti fie rusine...Caad erai mica si el iti schimba scutecele. Spune-i sa iti cumpere de la un magazin absorbante si va fi bine
Fi sincera si spune-i tatalui tau, spune-i sa iti cumpere absorbante si totul va fi bine, nu cred ca trebuie sa iti fie rusine de tatal tau.
Adica vrei sa spui ca nu ai absorbante si iti e rusine de tatal tau sa ii ceri bani pentru a iti cumpara? Daca da atunci spune-i tatalui tau ca te duci sa iti iei un suc sau o punga de ceva sa iti dea niste bani iar tu iti iei absorbante.Sau daca nu spune-i bunicii tale poate va intelege si iti va da bani.Succes.Funda?
Inteleg ca de taata iti este rusine, la fell si mie.Dar bunica a trecut prin toate astea! Trebuie sa ii spui bunicutei ea te va intelege la sigur ea tot face parte din partea feminina!
I.a bani de la taica.tu', du.te la magazin si cere. sau mai simplu. spune-i bunicii tale.te poate imprumuta cu bani