| by3nkwtssa a întrebat:

Buna am 11 ani 1.60m 48-50 kgcryingas vrea sa mai slabesc putin is prea dezvoltata macar 2 kgcryingcum as putea sa slabesc? rapid dar fara sport excesiv asta stiu si eustraight faceo dieta ceva...sa nu fie de femei ca is copil totusibig grinfunditsa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Ar fi foarte sanatos sa nu slabesti acum no talking fiindca totusi esti in crestere dar totusi, treaba ta ce faci cu organismul tau. Ai putea sa nu mai mananci dulciuri si inlocuieste-le cu fructe thumbs up Si oricum nu alerga fiindca esti mica pentru asta. cred. thinking Sper ca ti-am fost de folos. big grin Pa-pa wave

| KatherineSparks a răspuns:

Pentru ca esti copil, stiu ca nu te poti abtine de la dulciuri! Ce tot vorbesc? Nici un om matur nu se poate abtine... big grin
Fii atenta: eu fac sala. De fapt, aerobic. Chiar daca n-am o problema cu 'kilogramele in plus' ma duc pentru ca imi da o stare foarte buna. Sunt mult mai energica.
Ceea ce vroiam sa spun este ca: poti merge la cardio [cred]. Stiam ca, copii sub 12 ani nu au voie, dar daca nu ai nici o problema de sanatate, cred ca poti merge. Am facut si eu acolo, si sunt multe aparate care te-ar putea ajuta sa slabesti.
Dar, 48-50kg. la inaltimea de 1. 60m este normala. Nu cred ca dieta si sala sunt necesare pentru tine in situatia in care esti 'normala' la capitolul acestahappy

| ada_1591 a răspuns:

Eu am aceeasi inaltime(poate putin mai inalta) dar 12 si 40 de kg si eu vreau sa ma ingras macar pana la 50 greutatea minima pe care ar trebui sa o ai este 46

| Irinuca98 a răspuns:

Incerca cel mai bine sa te abtii de la dulcuri care au cele mai multe calorii cand iti este pofta de ceva mai bine mananca un fruct. Si daca vrei sa faci si spor cateva abdomene cand te scoli si inainte de culcare sunt binevenite dar nu multe o iei incetisor imn prima zi 4-5 in a doua 5-6 si tot asa. Sper ca iti este de folos. fundita pls... ( noua )

| rOxi_6094 a răspuns:

Nu e bine sa ti diete la varsta ta, esti inca in crestere. Poti sa incerci sa mananci mai putin sau sa nu mananci seara.Cand aveam vreo 14 ani am slabit pentru ca nu mancam nimic dupa ora 16. Oricum eu cred ca esti numai bine la 50 kg.Bafta!