anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 11 ani. Eu obisnuiam sa ma trezesc dimineata de la 8 jumate, 9 dar acum m-am trezit la 7 jumate tremurand de frig desi in camera era cald. Mi-a venit greata, am inceput sa v. apoi am mai stat si am inceput iarasi. Mama mi-a zis sa mananc o felie de paine neagra si se beau putin ceai. Am mancat acea felie, am baut un sfert de ceai din cana si acum ma mananca gatul.Credeti ca o fi vreo hepatita ceva? Credeti ca voi mai vomita?
Mie mi-e foarte frica si as vrea sa ma ajutati.

Multumesc mult. Multa sanatate. wave

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anad a răspuns:

Probabil e raceala dupa simptome: frisoane, greata, vomat. Daca persista, e nevoie sa te vada neaparat medicul.Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonimule iti dau mai mult de 25 de ani si dispai naibii de la dragoste si sex

| YukiMrM a răspuns:

Sa nu fie gripa porcina big grin!

du-te la un medic astazi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.
si da, cred ca vei mai vomita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum mi-e mai bine. ''Harciog'', asta e pentru mine o problema serioasa. Eu am postat-o la categoria Sanatate. De ce daca as avea mai mult de 25 de ani as posta intrebarea asta? Eu am 11 ani si nu imi place sa imi bat joc de oameni.
Multumesc ceilalti pentru raspunsuri. Multa sanatate.