Itizic eu ca am av aceias problema ti regim si daca nu iti place carnea si mai bine dar totusi mai mananci din cand in cand sa iti menti energia si cat mai multe salate
nu mananci seara dupa ora 7 si daca mananci foarte putin
faci mulata gimnastica SERA mai ales cel putin o ora si dimineata cand te trezesti cel putin jumatate de ora
daca esti la mare sau ai strand in oras/sat sa innoti mult pentru ca apa trage din grasime iar gaca innoti intreg corpul lucreaza si slabeste deci 2 avantaje ok asta e tot ce sti sper sa iau funda
Parintii stiu ce vrei tu sa faci? Las-o balta cu acest slabit ca esti prea mic/a, te-a gasit dragostea la asemenea varste de vrei sa slabesti?
De ce Doamne iarta-ma ai vrea la 11 ani (!) sa slabesti?
Ce inaltime ai? E un aspect foarte important.
11 ani si vrei sa slabesti? Nu vrei mai bine sa mai cresti un pic, sa descoperi viata adevarata (nu asta virtuala) si sa lasi prostiile la o parte?
Ciudat, observ ca esti baiat. Tu vrei sa te sinucizi prin infometare sau ce? La 49 de kile te sufla vantul aproape.
Te-a gasit dragostea de ****:]] de vrei sa slabesti :]] date-n pzda si slabesti; x te dau eu dca vrei sau dca te-ai dat in cur te-ai ingrasat:]]
Esti o batoza care se basheshte ca un prost si nu vei slabi niciodata.
Ca sa slabesti trebuie sa mananci salate sa inoti dimineata mergi intr-un parc si alergietc. sper sa imi dai fundita pentru ca nu am nici una
Dupa cum vad esti baiat bine 49 kg eu sunt fata si in noiembrie fac 11 iar eu am 32 de kg.de slabit eu spun sa faci sport. este cel mai bine mancare mananca pentru ca nu trebuie sa te abtii de la mancare sa faci sport este cel mai bine si sa mananci fructe, legume...
AdamJensen întreabă: