| alinalove12 a întrebat:

Buna am 11 ani si am fost intepata de o ganganie in varful pieptului nu stiu ce era, dar era micuta si subtire si ma intepat acum 2 zile, dar inca ma mai mananca locul acela si se vede intepatura. sa imi fac grij? adica este ceva normal? va rog ajutati-ma ca dau funda +++vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| NonEinstein a răspuns:

Daca nu dezvolta si alte simptome, nu nu ai de ce sa iti faci griji, compresa cu apa rece si trece, sanatate!

| ĦαvɘƑȕη a răspuns:

Ai putea sa te duci la un medic, daca ti se pare asa de grav...depinde de gangania ce t-ea ciupit, pentru ca daca era o albina nu se intampla nimica (doar daca erai alergica la albine) sper sa te faci bine happy

| darkgirl58 a răspuns:

Poate sti si tu ganganiile au foarte multi microbi si ar fi bine sa dai cu apa oxigenata cu o crema cv si in cel mai rau caz nu ar fi rau sa te duci la doctor nu ignora asa...