Vizita la medic, si o sa iti prescrie niste medicamente anti plans eventual niste injectii cu seretonina eventual, sedative cam astea sunt cele mai bune pentru plans!
Ce intrebari sunt acestea? Cum sa plingi cand mergi la scoală? Nu te mai duce la scoala, stai ca prostul acasa.Nu o sa inveti niciodata nimic daca nu mergi la scoală
Nu baga in seama rautatile probabil ai anxietate sociala si iti vine foarte greu sa te integrezi... Daca nu iti place nu te acomodezi si nu te ajuta nimeni in privinta asta o sa fie rau pe mai departe la fel vei face si in clasele mai mari si la liceu si pana la urma vei abandona scoala apoi iti vei gasi greu de munca si tot asa. Vorbeste cu un adult fa-ti prieteni
Buna! Pai încearcă sa te gândesti ca la scoala vei invata lucruri utile si foarte frumoase! Fara scoala nu vei putea fi ceiti doresti. Sa stii ca nici mie nu îmi plăcea scoala cand eram in clasa 1. Îmi era foarte frica ca nu o sa ma descurc. Si in primele zile am plâns si eu dar mi-a trecut. Vei vedea ca scoala nu este un lucru rau. Acolo poti sa iti faci prieteni, sa te distrezi si sa înveți multe lucruri frumoase! Mult succes! Funda?
Carmen133 întreabă: