| Crisstinayy12 a întrebat:

Buna, am 11 ani si pe 14 iulie am cazut, mi-am fracturat rotula. Am avut si lichid adunat. Prima oara au zis ca e luxatie iar dupa 2 saptamani au zis ca e si fractura osteocartilaginoasa cu aripioare distruse, ligamente incrucisate si homertroza (nu stiu sa scriu, scuze). Am facut si febra 3 zile inainte cu aproape doua saptamani sa imi puna acest diagnostic... Acum aproximativ o saptamana ma dor si oasele adica le simt super slabite ( simt ca mi se rup gen ) Am si amorteli... Doctorul a zis ca trebuie sa ma operez la picior pe 8 august. Stiu ca intr-o zi era dimineata si dintr-o data am ametit am vazut tot alb ( si dupa mi-a revenit dar vedeam putin pixelat dupa mi-am revenit). Ce e de facut, sa fac operatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| VSC10 a răspuns:

Nu sunt medic, am doar 16 ani, dar sunt interesat de medicina, dar din ce ai povestit tu ametelile si tulburarile de vedere sunt de la starea ta de anxietate si frică+durere. E posibil ca de la stresul pe care il ai sa ai un deficit de vitamine(calciu, magneziu, etc). Eu zic sa te liniastesti, sa ii spui medicului toate simptomele si daca medicul considera ca nu e niciun pericol pentru operatie sa o faci pentru ca e vitala pentru vindecarea ta. Baftă!