| DenisaS23 a întrebat:

Am 11 ani si sunt cam plinuta.Cum pot slabi in timp scurt? Dar mie unpic greu sa renun la unele dulciuri... >:". Poate imi spuneti ce sporturi trebuie sa fac!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MissDyDee a răspuns:

Sa slabesti in timp scurt e cam imposibil! doar daca te infometezi ceea ce e cea mai proasta alegere pe care ai putea sa o iei...si totusi..ai doar 11 ani inca...mai asteapta si tu cativa ani ca poate nu te mai ingrasihappy..inca esti copila si in timp crescand si in inaltime si dezvoltandu-te poate ca nu vei parea plinuta cum zici tu..plus ca a fi plinuta nu e nimic rau.a fi obez e o problema. daca vrei neaparat sa slabesti dar nu acum iti recomand un nutritionist ceva sa iti dea un regim pentru organismul tau.dar ti.am zis..peste cativa anihappy..si inca o chestie..de la sport nu slabesti! tonifiezi muschii si sa zicem ca te mentii in forma.dar nu slabesti.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| batmobile a răspuns:

Salut
Cel mai bine ar fi sa faci abdomene, flotari(cate poti) si sa alergi pana obosesti.Cu timpul o sa te obisnuiesti si o sa poti face din ce in ce mai multe exercitii. Exercitii "minune" nu exista iti trebuie doar vointa. Ca sa te asiguri ca nu consumi prea multe calorii poti intra pe diferite site-uri cum ar fi http://caloriecount.about.com/ ca sa stii cat sa manaci si ce anume.Cu privire la dulciuri nu trebuie neaparat sa renunti dintr-o data.Consuma din ce in ce mai putin si inlocuiest; l' treptat cu deserturi din fructe si cu miere de albini.

P.S. mai bine sa fii plinuta...eu ma chinui sa pun cateva kg pe mine...e destul de greu

Întrebări similare