| diana a întrebat:

Am 11 ani, si un 1, 57-1, 60(nu stiu sigur).
Uita-ti care este problema.De acum 2 ani nu am mai crescut decat 3-4 cm.
Am auzit ca fetele, dupa ce le-au venit ciclul, cresc mai greu.
Imi este frica.Credeti ca o sa raman asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andreea24 a răspuns:

Esti inca foarte mica. Fetele cresc pana pe la 18 ani. Mai ai inca mult timp sa cresti. Depinde foarte mult si cum sunt parintii tai. Daca familia ta este formata din persoane cu o inaltime nu tocmai generoasahappy si iti este teama ca nu vei mai creste poti incepe sa practici un sport ce te va ajuta in acest sens: baschet, volei, inot, etc.

8 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Nu este problema! Mai fa sport adica in special inot cat mai mult. Eu am 1, 93 si am facut inot.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Stai linistita ca nu o sa ramai asa.Pana la vreo 19-20 de ani ai timp sa crestiwinking. Eu intre 12 si 15 am crescut cel mai mult...acum am 17 ani si tot mai cresc.

| Andreea24 a răspuns:

Daca ai noroc sa semeni cu tatal tau vei fi inalta. Oricum, mica nu o sa fi mai mult ca sigur, in cel mai rau caz vei avea inaltimea mamei, 1, 63happy. Oricum, atat pentru sanatatea ta cat si pentru inaltime practica un sport.

| crisS a răspuns:

Nu iti fa griji ai timp sa mai cresti pna la 21 de ani! Nu te stresa happy

| eu_4161 a răspuns:

Nu...nu-ti fa probleme

| diana explică:

Pai, mama are un 1, 63 si tata 1, 90.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o inaltzimele buna
Si ai timp sa cresti
Stai calma!

| BigSmile a răspuns:

Nu este in nici un caz nevoie sa te panichezi! Nu ai o problema! Este ritmul tau de crestere. Difera de la un om la altul si deci nu e ceva ingrijorator. Cat despre chestia cu ciclul, nu e deloc adevarata... nu te va influienta. Eu am 12 anul si 1.50 (sunt cea mai inalta dintre toate prietenele mele dar cea mai mica) deci nu te stresa! Totul e in regula!