| YumiSukinanda a întrebat:

am 11 ani si vreau sa va spun ca m-a durut stomacul toata ziua adica..stomacul-cel de jos..mai jos de burta adica aproape de zona intina..ma rog. Si am simtit parca niste fulgere in burta mea.( nu stiu exact stomac sau burta. ma rog era sus la zona intima) si ma durea extrem de tare si inca ma mai doare.Si nu am mancat ceva rau sau expirat..si toata ziua avem greturi si imi vinea sa vomit, si ametem si ma itnreb daca s-ar putea sa-mi vina ciclul. Voi ce spuneti'?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Poate fi o durere premenstruala. Daca se mai insoteste si de alte simptome precum urinari dese, in cantitati mici, usturimi la urinat sau urini tulburi atunci durerea poate fi data de o cistita.
http://www.i-medic.ro/......emenstrual

| leeya a răspuns:

Si pe mine ma durea burta jos, in zona intima... si peste 4 zile mi-a venit ciclul. daca te doare spatele sau sanii, e sigur ca-ti va veni

| StephyMonster a răspuns:

Da,iti vine...

| PisyKiss a răspuns:

O iti vina!

| Andreea069 a răspuns:

Da, cred ca iti vine...

| alissiaalexa a răspuns:

Buna! si pe mine m-a durut tot acolo mai jos...si peste cateva zile mi-a venit ciclul si mie dca te dor si sanii sigur iti va veni. ai grija de tine!