Cea mai simpla metoda de slabit,1,2,3
1. Mananca doar olecutza mai putin. Sa zicem ca in fiecare zi manaci 5 felii de paine. Mananca doar 2. Sa zicem ca in fiecare zi bei un pahar de suc. Bea doar apa. Sa zicem ca in fiecare seara mananci popcorn. Taie-l de tot din alimentatie. Astea sunt doar niste exemple. ia 3 alimente nesanatoase pe care le consumi zilnic si inlocuieste-le cu ceva sanatos. ATAT
2. Fa doar un pic mai multa miscare. 20 de min pe zi de exercitii cardio gen alergat, sarit coarda, chiar si mersul pe jos.DOAR ATAT
3.Bea foarte multa apa.
Atat trebuie sa faci sa scapi de afurisitele de kilograme. De unde stiu? Pai vara trecuta am slabit 12 kg. Am trecut de la umflat la unul care iti atrage privirea(bine, am facut si ceva sala dar in privinta slabitului ATAT trebuie sa faci).
SUCCES!
Hei cu greutatea sunt in aceiasi situatie ca tine 12 ani am si eu 153 cm am si eu si 55 kg am si eu... Cu cosurile am rezolvat trebuie sa iei un paharel micut pui apa si o pastila de eritromicina astepti sa se dizolve, iei o vata inmoi in pahar si te dai pe fata... Eu am reusit sa scap de cosuri! totusi si eu astep un raspuns la intrebarea cu greutatea deoarece m-ar ajuta si pe mine
Eu sunt sportiv de performanta si ca sa slabesti nu e foarte dificil,rezultatul se vede rapid si e de durata, nu e foarte complicat trebuie doar sa iei un mic dejun mic sau deloc, la pranz sa mananci normal si dupa ora 6 nu e indicat sa mananci,seara daca iti e foame mananca o lamaie,strange stomacul si nu o sa mai mananci atat de mult,stiu ca e costisitor,dar nu trebuie sa mananci paine, zahar in exces si carne, doar de pui si peste.Iti urez succes
Buna sunt in aceeasi situatie am 43 de kg si vreau sa ajung la 30 si nu stiu cum sa fac da totusi am slabit 4 kg
Buna! Daca vrei sa slabesti, trebuie sa mananci de 3 ori pe zi, o data sanatos pana te saturi, dupa de 2 ori mai putin! Merge si la mine a functionat! Nu prea multa Ciocolata! Carnea iar ingrasa!
Vlalslsl întreabă: