| alexa18 a întrebat:

Am 12 ani, 60 kg, si 1.60. Cat ar trebui sa slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

10 kilograme

| missouri a răspuns:

Ar trebui sa slabesti 10 kg. Pt. ca la 1. 60 ar trebui sa ai 50 kg.
Intotdeauna, cand vrei sa stii greutatea ideala, scazi 10 din inaltime.Si gata!
La varsta ta, ar trebui sa ai 51-52 fiindca oasele tale trebuie sa se dezvolte, nu?!
Ca sa slabesti, nu trebuie sa te infometezi.Trebuie sa mananci cu moderatie.Mai putine prajeli, mai putina paine, mai putine dulciuri.Si mai multe fructe, legume, salate, lactate.winking

Succes! :*

| Kitty a răspuns:

Ar trebui sa ai 50 de kg.

| User a răspuns:

Uhu... vreo 20 de mărji. kile voiam sa ziclaughing

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Poi depinde de organism.
Nu e o regula oh go on.
Slabesti cat vrei, si cat te simti bine.
Daca o iei asa. ar trebui vreo 7-8 kg, da' nu e neaparat.
Ti-am mai spus. Adica depinde si cum arati, nu numai cate kiligrame ai.
Poati sa ai mai multe kiligrame, dar sa arati bine. happy

| sfdshsnsa a răspuns:

Vre`o 10 kg.

| Danyyyyy a răspuns:

Da deci, greutatea este cu 10 mai putin decat inaltimea
adica:60 cm-10=50 (ar trebui sa ai 50 de kg ) insa poti sa ai cu 2-3 kg mai mult sau mai putin.insa ar trebui sa te invarti in jurul acestei greutatiwinking
Sper ca te-am ajutat

| aangelia a răspuns:

1, 60 cm - 49, 9 - 55. 3 kg
ar trebui sa slabesti minim 7 kg :*

fundita?batting eyelashes

| roxy_2350 a răspuns:

Buna. greutatea ideala este inaltimea minus 10. deci la tine ar fi 160 minus 10, deci greutatea ideala ar fi 50 kg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam 20.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreo 15-10 kilograme pentru ca eu am o prietena de 11 ani care are 40 de kilograme si este normala.Nu e deloc grasa. Aaa si are 1, 51m.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maine ti-o sug

| Miiiiiiiih a răspuns:

Am aceeasi problema si am vrut sa merg la sala. Dar sala nu ajuta asa ca m-am gandit la o dieta de 2-3 saptamani care ar putea sa ajute.Adk nu e chiar o dieta pentru ca nu e binee da nu mai mananci dulciuri eu cand tineam cura am mancat 3 bommbaoane micutze si mi-am stor 3 lamai ca sa scap.Ma simteam vinovatalaughingDaca ai incredere in tine si nu te lasi o sa reusesti.Succes!batting eyelashes

| Dragutza23 a răspuns:

Ar trebui sa slabesti 20kg, eu am 40 kg si am 12 ani. fundita?

| oana_1158 a răspuns:

Pai la 12 ani ar trebui sa ai cam 50 de kg pentru ca esti inalta cam 10 kg ar trebui sa dai joshappy