| ana_4027 a întrebat:

BUNA AM 12 ANI DAR SI doua probleme mari si late 1 sprancenele mele vreau sa ma pensezdar mami mea nu ma lasa SI NU INTELEGE CA chiar vreau iar 2 PARUL DE PE picioare ar trebui sa-l iau dar mami nu ma lasa ...bla bla bla ...si vreau de ce oare nu intelege ca e corpul meu si nu al ei ASTEPT RASPUNSURI DE LA VOI PE CARE ABIA ASTEPT SA LE VADA MAMA poate poate o sa ma lase si pe mine trec in clasa a 6a sunt mare si vreau sa arat bine sa ma simt bine in pielea mea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anca_2642 a răspuns:

Pai, mie m. i s epare foarte normal sa te te epilezi si sa te pensezi, doar de la varsta asta esti domnisoara nu? Nu poti sa mai iesi pe trata cu parul pe picioare de 3 cenimetrii cand ai 12 ani. arati ca la 5. Cu sprancenlene mai merge dar parul de pe picioare trebuie urgent indepartat! Incerca sa ii vortbesti calm mamei tale si incerca sa o faci sa inteleaga ca nu esti mica pentru asa cvea! Daca fete de la tine din clasa s-au epilat, le poti da drept exemplu` mamei tale. Eu m-am ras pe picoare la 11 ani si m-am pensat la 13. big grin

31 răspunsuri:
| Francescutza_9752 a răspuns:

Wow multa bafta :-p

| Francescutza_9752 a răspuns:

Draga,Ana te inteleg dar daca te pensezi peste cateva zile iti va creste si mai mult! Crede-ma o fata are asa! Deci...e corect ceea ce spune si mama ta! Cam 70%100 ce spune mama ta pentru.ca o sa iti creasca si mai mult! Dar si tu ai dreptate pentru.ca ar trebui sa iei si tu decizii! Desi mai multa dreptate are mama ta ok ciao te pup!kiss