Vorbeste cu mama ta intai si vezi ce zice.nu ai dc sa-ti fie frica sa te duci la ginecolog oricum o sa dai ochii cu el intr-o zi eu nu stiu ce sa-ti spun, nu sunt medic ai grija sa nu fie ceva grav. nu vreau sa te alarmez, doar ai grija
Ai 12 ani. La varsta aceasta este ABSOLUT normal.Medicul iti va spune exact acelasi lucru.Si eu am 12 ani. Este doar un semn ca in aprox. 2 ani vei deveni domnisoara.(iti va veni ciclul)
Nu te speria! Deloc. N-ai motive. Doar sa-i spui mamei tale despre acest lucru ea te poare ajuta de omie de ori mai bine decat orice doctor.
O zi cat mai placuta!
Este un semn prin care iti arata ca iti va veni ciclu in maxim 1 an si ceva si nu te mai scarpina deoarece tu mai mult te exciti si iti curge lichidul ala. Nu ai de ce sa te sperii nu este absolut nimic rau. Mult noroc:*
Pai anseamna ca nu mai esti virgina daca ati curge ceva alb sau ati curge sange?
Daca ai mancarimi e posibil sa ai candidoza... mai ales daca in ultima vreme ai luat antibiotice. Spune-i mamei tale si mergeti impreuna la un ginecolog.
Poti incerca sa te clatesti cu ceai de musetel si sa eviti sa folosesti sapunurile si gelurile de dus parfumate, care usuca pielea.