anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 12 ani si 2 luni, am par pubian, par la subrat, nu am sani dezvoltati dar am cam de anul trecut acea secretie albicioasa, putin abundenta si fara miros dinaintea primului ciclu, iau vitamine in fiecare zi si din cand in cand ma doare putin burtica, acolo sub buric, am multe, multe cosuri pe fata, credeti ca imi vine ciclul pana la craciun? va rog raspundeti, este primul ciclu... multumesc frumos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Poate sa-ti vina si maine, dar si la Craciun, daca imi spui in ce luna esti nascuta iti spun eu cand iti vine ciclul?

| catthshshshs a răspuns:

Este foarte probabil... dar stai linistita, la un moment dat tot trebuie sa se intample si astawinking

| marsy a răspuns:

In curind poposeshte happy

| wannabe a răspuns:

Suna grav straight face
du-te la doctorul de familie cu mami sau cu tati.
thinking

| soricica a răspuns:

Curand... dar ma surprinde intr-un mod placut faptul ca esti informata si nu ai pus intrebari de genu "Imi creste par la subrat si par pubian, oare mah transform intr-un varcolac worried?"...

| Klara a răspuns:

Opaa...sa n-ai hipertricoza. Ia lama, epilatoru', orice...si scapa de pilozitatea axiala si pubiana...r.a.p.i.d!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intreaba'l pe Mos Craciun laughing
Oricum felicitari. Esti mult mai informata decat restul fetelor care pun intrebari pe site. Nu poate nimeni sa prezica data exacta insa te sfatuiesc sa te bucuri cat timp esti fara griji. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Sunt dereglări hormonale, stresul completează agitația ta total nefondată.
Mergi la un ecograf pelvian și vezi rezultatul.
Trebuie să stai relaxată, nu încordată. Modificările apărute sunt absolut normale.
Pentru tratarea coșurilor consultă un dermatolog pentru diagnostic și tratament.
Sănătate și mult calm.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dc nu incerci sa vorbesti si cu mama ta? si vezi ce spune si ea...winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti spun eu ca mama te cunoaste mai bine ca oricine de pe TPU.Se poate sa it vina pe la 13-14 ani.Eu nu mi-as face griji happy