| SecretLover10 a întrebat:

am 12 ani si am observat ca coasta din dreapta este putin iesita in afara imi puteti spune niste remedii sa nu mai fie asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Nu ai cifoza, dar un viciu de pozitie tot ai, ceea ce a facut sa fie coasta mai iesita. Fa sport, miscari pentru trunchi, exercitii pentru intarirea muschilor trunchiului si ai grija cum stai in banca.

7 răspunsuri:
| nonny50 a răspuns:

Man...mergi la doctor! Cel mai bine!

| BăiBăiatule a răspuns:

Mananca mai mult

| TiMan a răspuns:

12 ani? Iti dau un sfat... mai ingrasa-te sa nu ti se vada coastele rolling on the floor

| CrazyTeenager a răspuns:

Daca ai nelamuriri in legatura cu propriul corp iti recomand o vizita la un medic ca sa te lamureasca cu privire la corpul tau si sa iti explice ce si cum daca ai un defect fizic el te va ajuta sa il corectezi nu sfaturile de pe internet date fara cunostinta de cauza privitoare la conditia ta fizica. Sper sa iti rezolvi problema de natura fizica.

| Unforgetit a răspuns:

Buna!

Incearca sa mananci mai mult, sau sa faci sport muult care tine cont de abdomen, cap si spate.

Mult noroc!

| AnDy12 a răspuns:

Ai o problema cu coloana. Ori ai cifoza, nu stiu sigur dar mai bine du-te la doctor!big grin

| SecretLover10 explică:

Una e cifoza si alta e ce am spus la mine e doar o coasta de la burta eu nu a coloana miscata intr-o parte sau altceva