Secretia alba apare cam cu 1-2 ani inaintea menstruatiei. Este prezenta in fiecare zi, uneori in cantitate mai amre, alteori in cantitate mai mica, in anumite perioade mai vascoasa, in altele mai fluida.
Nu e nevoie sa porti protej-slipuri. Important este sa te speli dimineata, seara si dupa fiecare scaun cu apa calda, sa-ti schimbi chilotul minim o data pe zi, sa schimbi pantalonul de pijama (daca dormi fara chilot) la 2-3 zile, sa speli chilotii la temperatura mare si sa ti-i calci cu fierul incins dupa fiecare spalare.
Hey,
Buna
Secretia aceea alba nu este ca ciclul iti vine in fiecare zi
Dar de la 12 ani in sus o sa-ti vina si menstruatia ( ciclul )
Si eu am 13 ani si inca nu mi-a venit
Sper ca ti-am fost de folos
XoXo
Secretia vaginala este ceva normal la varsta ta, cum a zis si mama taNu e obligatoriu sa porti(doar daac vrei tu), dar e obligatoriu sa faci dus zilnic
! Secretia nu cred ca are legatura cu faptul ca nu te speli bine pentru ca este ceva comun la toate fetele
.
Te duci la mama ta si ii spui:Uite eu am vorbit cu fetele despre acea secretie si mi-au zis ca pot purta protejslipNu e asa greu.Mama ta e femeie, o sa te inteleaga
Ciclul e rosudeci nu e aia
Deci secretia aceea e normala, daca vrei sa porti protejsilp-uri nu e nimic rau in asta.
Deci aceea secretie o ai zilnic si nu e ciclu fiindca ciclul e rosu si e doar o data pe luna.