| veronika12 a întrebat:

Am 12 ani si fata mea e invadata de cosuri, sunt oribile si vreau sa scap de ele cat mai rapid! Va rog ajutati.ma sunt disperata... FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Goooogle a răspuns:

Zyneritul este cel mai prost medicament mai rau iti apar decat sa dispara.App nu am inteles...tu ai 12 ani si ai un copil?

| akaleesh20 a răspuns:

Sapun cu pH neutru. spun peste tot... si o atentie riguroasa. nu pune mana cand esti murdara, fa-ti scrubing cu malai. foloseste tonice si revitalizante pentru a "omori" cosuletele( a le usca).
Usturoi, zeama de lamaie, zinc, masca de argila de la farmacie(cumperi un pliculet cu pudra). funda?

| Jazzberry12 a răspuns:

Poti sa te duci la dermatolog. Oricum la varsta ta e normal sa ai cosuri. Si eu aveam exact aceeasi problema, pe la 15 ani s-a rezolvat de la sine.

| aaadddaaaa10 a răspuns:

Zineryt! Il gasesti la farmacie. Este foarte bun. Daca nu-ti trece dupa primul flacon, iti mai iei unuwinking

| doaroadolescenta a răspuns:

Buna:) in primul rand tratamentul cosurilor si a pielii vine din interior, iar apoi urmeaza exteriorul. Citeste aici ce poti face pentru a scapa de cosuri, chiar da rezultate! http://doaroadolescenta.wordpress.com/......-de-facut/

| radina a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa te tratezi dupa ureche, iar in al doilea rand te sfatuiesc sa consulti un medic dermatolog pentru ati da un diagnostic si un tratament bun.bafta!

Întrebări similare