| Nadia2002 a întrebat:

Am 12 ani şi jumătate... Am o inăltime de aproximativ 1, 60m şi o greutate în medie de 35Kg. Am păr pubian de vreo 2 ani, dar par axilar(sub brat) nu am. Am sâni putin dezvoltati si am secretii de culoare alb-galbuie(mai mult galben) de 2 ani. Uneori am dureri de cap chiar dacă nu sunt în timpul scolii.De ceva vreme am mai multe cosuri pe fată.Ar trebui să vină prima menstruatie? Nu mă ingrijorez dar nici nu mă bucur. si fara caterincă. Dacă se poate =D

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fara caterinca iti spun ca esti pe punctul sa iti vina CM.

| corbulalbrosu a răspuns:

Simptomele descrise precum si varsta ta indica posibilitatea aparitiei primei menstruatii intr-un timp relativ scurt.Ca o observatie colaterala subiectului aflat in discutie imi permit sa consider greutatea ta corporala mult prea mica in raport cu inaltimea.Ar fi ideal daca ai reusi sa mai adaugi minim 10 kg. dar poti sa o iei in considerare sau nu este parerea mea.

| mihai69 a răspuns:

Evident că va veni. Doar că e (încă) relativ greu de precizat peste cât timp. Oricum, nu prea mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Rozzovela a răspuns:

De fapt trebuie sa ai undeva la 40 de kg pentru a avea prima menstruatie, ai secretia vaginala? Atunci cind corpul tau va fi pregatit, atnci va veni..INTRE 10-15 CU SIGURANTA.

| Cepreaga_Paul_Andrei_1991 a răspuns:

Da, prima menstruatie is coming soon. nu ai de ce sa te ingrijorezi sunt semne specifice!