| Alew a întrebat:

Buna,am 12 ani si luna asta mi-a venit a 2a oara ciclul pe data de 9 august si s-a terminat pe 14-15 august.Astazi am fost la mall si am tinut in mine pipi pana cand am ajuns acasa am fost la baie.Am observat sange pe chilot si pe servetel.Acum nu stiu daca este ciclul dereglat sau altceva.Va rog sa imi spuneti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GalwayGirl a răspuns:

In aceasta perioada ciclul menstrual se regleaza, nu trebuie sa iti faci griji!
Asta, cel mai probabil a fost o coincidenta nefericita!
Dar daca se mai intampla o data, iti recomand sa mergi la un doctor, ca sa te simti in siguranta!
Dupa parerea mea este doar o dereglare hormonala, nimic grav!

| LisaKay a răspuns:

Avand in vedere ca tu nu ai ciclul de cativa ani, el inca vine dereglat si mai poti avea scurgeri chiar daca perioada ciclului s-a terminat, de aceea ti-a mai curs acum sange. Este totul ok

| Miriam567888mn a răspuns:

Inca ești mica ciclul o să de regleze după vârsta de 13 ani daca nu se reglează și faci că un cățel că îți vine de 2 ori pe an tbr un control...sad