| DeEa_8231 a întrebat:

Am 12 ani si luni am avut febra 41, am varsat, mi-a mer burta foarte rau si am mers la spital unde m-a internat. Abia astazi am iesit.Am fost si dezhidratata...acolo am tinut un tratament cu anumite medicamente,cu perfuzii,injectie,anumita macare gen:branza,paine prajita,orez numai fiert cu putine bucatele mici morcovi, care numai fiarta si supa de morcovi cu orez.Intrebarea mea este ce as putea sa mananc acum,dupa ce am venit acasa...o saptamana, la regim ca sa nu ma intorc la spital? Va rog seriozitate! Sunt totusi mica! puppy dog eyes happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

In functie de afectiunea diagnosticata medicul curant recomanda un regim alimentar pentru o durata variabila de timp, lucru care se noteaza in biletul de externare. Parintii tai ar trebui sa stie daca ai primit astfel de recomandari. Intreaba-i/citeste biletul de externare din spital.
http://www.i-medic.ro/boli/gastroentero

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Parintii tai stiu ce alimentatie iti trebuie pana te faci bine.

| DeEa_8231 explică:

Eu am interbat daca siti si voi in afara de ce stiu ei...nu am cerut comentarii

| ゼロの a răspuns:

Mananca tot ce ai primit si la spital.
Sper sa nu mai patesti asa ceva.
Sanatate si numai bine.

| Chaterinna a răspuns:

Mananca exact ce ai enumerat mai sus, mancarea pe care ai mancat-o si la spital! Multa sanatate!