Eu stiu ca e prea devreme la 12 ani sa iti iasa maseaua de minte, mai bine mergi la dentist sa vezi ce este
Masea? Doua intrabari am: 1. Ti-au iesit toti dinti? 2. Gingia era foarte, foarte inflamata? Sugerez sa te duci la un dentis, nu sunt sigur ca e de la masea, creed ca ti-a intrat mancare in gingie si acum incepe sa se infectieze. iti curge sange cand te speli pe dinti>?
1. Da.
2. N-am putut s-o vad, dar am simtit-o foarte inflamata.
Nu imi curge sange cand ma spal pe dinti si sunt sigura ca nu mi-a intrat mancare.
Hm... sugere sa consulti un dentist, un copil de la mine din clasa a avut aceiasi problema, pana la urma s-a infectat si acum e in spital pana vineri. Ai apa de gura? Incearca sa faci gargara 2 min. incontinuu
N-am apa de gura, folosesc doar pasta de dinti...
Ok, mergi la dentist sa vazi ce esti.
De unde stii ca nu ti-a intrat mancare? posibil sa fie popcorn...sau posibil sa iti fi frecat prea tare dintii si gingia sa se fi inflamat si este recomandat sa nu mai faci miscarea in acel loc de "du-te-vino"ci doar de "vino", daca intelegi ce vreau sa spun, pentru a ca gingia sa se poate vindeca.sau cum spun parintii tai ca e o masea de minte...