Iubita... Din cate stiu eu dintii cad o singura data; a doua oara pe la o varsta cat mai tarzie... Poate faci confuzie intre dinti.dar stiu cum poti afla. daca observi la dintii abia cazuti au niste zimtisori. uita-te daca ala are. daca nu are imi zici si iti mai zic eu altceva. Funda?
Daca ti-a cazut o data lasa-l in pace fiindca altul nu iti mai creste.Nu manca in partea aceea pentru a putea sa ti se sudeze inapoi radacina asta in cazul in care ti s-a schimbat.Dar eu nu cred fiind ca dinti se misca doar de doua ori:o data cand se schimba iar a doua oara daca ai o lovitura puternica la el. Daca ti s-a schimbat nu manca in partea in care il ai.Cu bine! multa sanatate!
@patriciaz21 As vrea sa iti dau funda, dar din pacate nu pot. La celelate raspunsuri apare funda, dar la tine nu. Daca o sa reusesc, pentru tine funda
Draga mea, dintii odata cazuti nu mai cad a 2-a oara.Ei vor cadea pe la o varsta tarzie.Pe la 60-70...Poate dintele tau se misca din cauza unei lovituri puternice la elTe poti duce la dentist pentru o verificare completa:*. Funda?:*