anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani si nu sunt grasa, dar doresc sa slabesc la picioare (solduri).PLS HELP! dau FUNDA...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CarlaAnneMihaela a răspuns:

Exercitiile cardio includ orice activitate care iti creste pulsul cardului destul de mult pana la nivelul la care nu vei fi putea sa intretii o conversatie cu cineva fara sa fii nevoit sa gafai dupa aer si mentine acel ritm pentru o perioada mai mare de timp. Numarul de grasimi arse tine de intensitatea ratei cardiace. Ideal ar fi sa faci 60 minute de exercitii cardio la intensitate moderata decat 40 de minute la intensitate mare.
http://www.elady.ro/articole/Fitness/Exercitiile-cardio.html.
fundă? :)

| Bdtd04 a răspuns:

Uite aici niste exercitii pentru fese, sunt grele. nu cred ca le poti face pe toate mai ales la varsta ta. www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM
Nu cred ca ar trebui sa slabesti de la varsta asta. corpul tau este in crestere, se dezvolta.
Mai este un site care se numeste CoachClub.fr,este un site in care ai mai multe optiuni cum ar fi : aerobic, yoga, stretching, body sculpt... dar vorbeste in franceza. este gratuit doar 2 saptamani apoi trebuie sa platesti. Este un site foarte bun. Cand ploua afara eu ma folosesc de aerobic, majoritatea sunt exercitii cardio la care transpiri destul de mult. Succes!