| Vladyt1 a întrebat:

Buna,am 12 ani si si am 45 de Kg din pacate, as vrea sa slabesc pentru ca am burta si sânii laughing! Am auzit ca apa cu lamaie slabeste dar nu stiu cum sa o fac...Imi puteti spune cum se face apa cu lamaie? Va roog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu stiu ce te va ajuta pe tine sa slabesti dar apa cu lamaie e un mit, se spunea candva ca fotomodelele alea slabanoage aplicau metoda asta, alea care isi provoacau voma intentionat dupa fiecare masa ca sa ramana slabanoage, deci isi pun sanatatea in pericol si arata ridicol.
Eu cred ca esti inca mic, nu te mai indopa in mancaruri grase si dulciuri si mai ales mancaruri nesanatoase gen fast food, am vazut destui care erau durdulii cand erau mici de ani si dupa cativa ani s-au inaltat si au si slabit natural, deci umbla la alimentatie si lasa trecerea timpului sa-si faca efectul.

6 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Termina cu timpeniile! Daca esti fata, e normal. Daca esti baiat, nu mai minca timpenii si fa miscare!

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Fa sport si mananca sanatos. Lasa apa cu lamaie ca nu te ajuta la nimic. E o prostie promovata peste tot, la fel ca si dietele. Chestiile astea nu functioneaza, este doar marketing prost.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Apa cu lămâie nu slăbește. În schimb, dieta și efortul fizic o pot face. Despre efortul mental nu mai vorbim, că la tine nu este cazul, totul fiind clar.

| Flavianadx a răspuns:

Nu stiu daca esti baiat sau fata. Dar daca esti fata, e bine sa ai sani.
Incearca cat mai multa lamaie si ceaiuri de slabit. Vei vedea ca nu functioneaza.
Apoi incearca sa alergi, sa inoti, sa mananci mai putine dulciuri si grasimi si o sa vezi ca slabesti.

| Salontanul a răspuns (pentru Flavianadx):

Asa este! Daca-l cheama Vladyt poate fi si fata.hee hee laughing

| DiaDiana9 a răspuns:

Apa cu lamaie slabeste, daca lamâiul e la 10 km.