Nu o sa te doara deloc. O sa foloseasca anestezic si nu o sa simti nimic.Mergi impreuna cu mama ta si o sa fie bine.De asemenea ca sa nu mai ai astfel de probleme sa te speli cat mai des pe dinti(dupa fiecare masa daca este posibil). Multa sanatate!
Mergi la dentis si spune-i ca iti este frica de durere; te va trata in asa fel incat sa nu te doara;
Cel mai bine e sa mergi la doctor.acum sa-u modernizat si nu te va durea nimic. e bine sa ai grija de dintii tai de mica.la 12 ani sa ai probleme cu dintii e grav.gandeste-te la 30 nu vei avea nimic in gura. spune-i mamei tale sa te duca.
Du-te la dentist nu sta ca o sa se agraveze, daca ai carii mici nu simti cand le trateaza, iar la cariile care au distrus coroana trebuie scoase, dar nu iti face grij ca inainte cu 2 ore poti sa iei un calmant iar cand ti-o scoate iti face si anestezie locala si nu doare asa tare... dar inainte sa o scoti intreaba daca se mai poate salva, mie de exemplu mi-a salvat ca mai aveam din dinte si mi-am pus coroana de portelan
Da, dar voi spuneti asa. dar! Am mai fost eu la un dentist special pentru. copii si il pot numi KILLER in persoana, ce KILLER, HITLER 100LA 100. offfffff. ce ma fac? mama tot imi spune sa mergem ca nu o sa ma doara, dar mie imi e frica tare de tot, insa totodata stau si ma gandesc la viitor, ca, o sa fie nasol tare, pentru ca nu pot manca dulciuri.etc.OOOOOOOOOOF! CE SA FAC.eu sunt autoarea mesajului de sus.