| UngureanuAmalia a întrebat:

am 13 ani, 1.67 si doar 40 de kilograme.Sunt foarte slaba su nu stiu ce sa fac, imi este foarte greu sa imi gasesc de imbracat, ma simt incomod in pielea mea si in public. Imi puteti recomanda niste diete sau un numar caloric pe care ar trebui sa il comsum zilnic, vreau sa pun cel putin 10 kg pe mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alex2009 a răspuns:

Mergi la medicul tau de famile si daca acesta va considera iti va da o schema de tratament sau te va trimite la un nutritionist si ingrasatul asta trebuie facut cu mult ca nu inseamna doar mancat si atat trebuie vazut daca sunt si alte probleme si trebuie sa ti cont ca esti in crestere.

| Holy2010 a răspuns:

Daca parintii tai sunt slabi nu o sa-ti fie usor. Oricum trebuie mers la medic ca sa iti faca analize si sa elimine unele cauze patologice precum parazitozele. Mai e important daca esti sau nu in pubertate. Menstruezi?