| totElodia a întrebat:

Am 13 ani 161 cm si 64 de kg. De cand sunt mica m-am confrunat cu aceasta problema estetica, practic, am fost o adepta a dulciurilor, a mancarurilor bune, si complex calorice. Intrebarea mea este urmatoarea : "Pot slabi 10 kg in 4 luni?" Cum? As vrea ceva putin mai tipic, avand in vedere ca sunt alergica la carne si am o usoara intoleranta la lactoza, tratabila. P. S: mentionez ca scoala o incep la 13:30, ies la 19:30, seara scriu pana in jurul orei 11-12 iar dimineaza invat. NU AM TIMP DE SPORT. Pot slabi fara sport? Ms mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Cristininika a răspuns:

Da poti slabi fara sport doar mancand fructe si legume iar putina grasime legume fierte cartofi la cuptor, etc

| VIATAeGREA a răspuns:

Ai timp sa faci 50 de abdomene inainte de culcare si inainte sa mergi la scoala dureaza 3 min. bafta.

| HipHop4Life a răspuns:

Da cu pastile!

| ZvT a răspuns:

Stai toată ziua cu fundul pe scaun şi vrei să slobeşti. Fă sport dacă vrei să slăbeşti şi să îţi menţii şi sănătatea. Timp se gaseşte pentru toate, voinţă îţi trebuie. Sunt rataţi care completeză la profil pe facebook la cărţi citite, nu am timp să citesc. Văd că te exprimi foarte bine şi corect pentru vârsta ta, dar mi-e greu să cred că nu ai 7 minute pe zi să alergi măcar un KM.