Buna, daca tu te simti bine in pielea ta nu ai dc...lasa-i pe ei sa vorbeasca, nu baga de seama...sincer dupa cate mi-ai zis daca te-ai ingrasa pana la 43 de kg ar fi perfect asta in raport cu inaltimea tah...pa pa.
Fizic, probabil nu ar trebui sa te ingrasi, dar totusi, vreo 5 kilograme in plus nu strica. Din cate stiu eu, varsta medie pentru o fata de 13 ani este 45 de kilograme, deci poti sa mai pui cateva kilograme pe tine. Incearca sa mergi la un medic nutritionist care sa iti dea o retea sau ceva medicamente de pofta de mancare.
Sanatate!
Psihoyounger
Eu am 1.55 si 45 de kg.[[tot 13 ani]]
Daca tu te simti bine asa nu mai trebuie sa te ingrasi.
dar totusi vreo 3 kg. in + nu ar strica.
Reţeta; mananca muult
Bye, bye:*
La13 ani organismul fiind in plin proces de maturizare greutatea ta poate oscila... din datele pe care le-ai afisat nu prea cred ca e cazul sa iti faci probleme.
Si evita sa mananci mai mult ca sa te ingrasi pentru a nu fi nevoita peste cativa ani sa ne intrebi cum poti sa slabesti.
ar fi bine pentru tine sa faci sport ( mersul la sala te va ajuta sa te si disciplinezi si sa socializezi cu diverse peroane ), sa mananci sanatos si sa crezi in tine.
Sa fi iubita!
Stai slaba...Cand o sa mai cresti o sa vrei sa fii slaba! Deci sfatul meu:mentine-te!
User252426 întreabă: