anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani, 1m53 si 39-40kg.Prietenii imi spun ca sunt slaba bla-bla. ei fiind mai grasutzi. Voi ce credeti trebuia sa ma mai ingras? ((((daca da, cum? Nu am pofta de mancare deloc)))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca tu te simti bine in pielea ta nu ai dc...lasa-i pe ei sa vorbeasca, nu baga de seama...sincer dupa cate mi-ai zis daca te-ai ingrasa pana la 43 de kg ar fi perfect asta in raport cu inaltimea tah...pa pa.

| Psihoyounger a răspuns:

Fizic, probabil nu ar trebui sa te ingrasi, dar totusi, vreo 5 kilograme in plus nu strica. Din cate stiu eu, varsta medie pentru o fata de 13 ani este 45 de kilograme, deci poti sa mai pui cateva kilograme pe tine. Incearca sa mergi la un medic nutritionist care sa iti dea o retea sau ceva medicamente de pofta de mancare.

Sanatate!

Psihoyounger

| YLLL a răspuns:

Eu am 1.55 si 45 de kg.[[tot 13 ani]]
Daca tu te simti bine asa nu mai trebuie sa te ingrasi.
dar totusi vreo 3 kg. in + nu ar strica.
Reţeta; mananca muult
big grin

Bye, bye:*

| utzuman2006 a răspuns:

La13 ani organismul fiind in plin proces de maturizare greutatea ta poate oscila... din datele pe care le-ai afisat nu prea cred ca e cazul sa iti faci probleme.
Si evita sa mananci mai mult ca sa te ingrasi pentru a nu fi nevoita peste cativa ani sa ne intrebi cum poti sa slabesti.
ar fi bine pentru tine sa faci sport ( mersul la sala te va ajuta sa te si disciplinezi si sa socializezi cu diverse peroane ), sa mananci sanatos si sa crezi in tine.
Sa fi iubita!

| fcsb a răspuns:

Eu am 13 ani, 1.70 m si 55 kg. Eu zic ca nu esti asa slaba

| dizzyizzy a răspuns:

Fa`te cat muntelesmug. laughing

| MisterSteeck a răspuns:

Stai slaba...Cand o sa mai cresti o sa vrei sa fii slaba! Deci sfatul meu:mentine-te!

| lorylolita21 a răspuns:

Eu zic ca esti destul de slaba:pe