Nu-ti trebuie sala, mai bine faci inot, atletism sau alt sport in exterior, sau mergi mult pe jos. Daca ai timp de asta.
Si in privinta meniului intra pe http://www.mypyramid.gov/. Daca te subalimentezi risti dimpotriva, sa te ingrasi, ca de oricate ori scapi cate ceva, se duce direct pe burtica, si de dat jos este mult mai greu. De fapt, organismul are o rezistenta speciala la a slabi, dar nu are nici un mecanism care sa-l pazeasca de ingrasare. :-?
Deci, sa ai o alimentatie diversa, naturala si sanatoasa, in rest tine de cata miscare faci si cata apa bei. :)
Pai incearca sa faci mai mult sport, sa nu mananci dupa ora 7.
Ah da`mi si mie un mesaj
tu cum ai ajuns la 56 de kg intr-o saptamana?
nu de alta dar vreau si eu
si vezi ca nu`i asa de bine sa slabesti atat de mult dintr`o data :]
Pt ca poti in cel mai scurt timp sa te ingrasi din nou` si sa ai kilograme + cat aveai inainte; P
Adina----pai eu am slabit intr-o saptamana de la 63 la 59.
Iar de la 59 la 56 in mai mult timp, n-ai inteles corect, si in plus ma mentin foarte bine...
Eu am citit ca otetul de mere te ajuta sa slabesti acum nu stiu cat este de adevarat te poti informa aa si ceaiul de leustean
1.alearga dimineata macar un km(pe la ora 7)
2.mananca normal pana la ora 18. 00 (carne, fructe, legume combinate)
3.gandeste-te ca vei slabi.psihicul conteaza foarte mult
4.nu manca dupa ora 18. 00.
5.mai putine dulciuri
6.dormi cel putin 8 ore pe noapte(e bun sa dormi putin si la amiaza)
7. ai rabdare
Hey! Vesnica problema a kg nu trebuie sa manaci putin sau mult, trebuie doar sa stii ce sa manaci, de ex fara fast-food (staii asta)fara banane, inerca sa manci din 3 in 3 ore doar 4 mese sau 3 daca ti se pare prea mult, neaprata mic dejun... incera\arca sa afci sport dimneata si seara si poate resuesti, mult scc iti doresc
Mda si nici nu cred ca te primeste la sala la anii astia
ok deci pentru inceput nu mai manca dulciuri si nu manca dupa ora sase
fa exercitii, alearga, sport etc!
daca continui asa timp de o luna ai sa slabesty! mie mi-a reusit!
mult succes!
Hm... daca vrei sa slabesti nu mai manca dulciuri in exces fara mancare prajita mananca fructe danu nu banane struguri pere pentru ca astea ingrasa mananca multe salate si carne fiarta gratar masline cash si bea apa plata iar seara pe la 8 poti manca o grefa si sa alergi putin si ai sa slabesti sigur
anonim_4396 întreabă: