| Larisalivita a întrebat:

Am 13 ani dar luna viitoare fac 14 ani si trebuie sa imi scoata doua masele, si ma intreb daca lasa gaurile sau pune ceva caci pentru implant trebuie sa am 18-19 ani. Ce sa fac? Cum e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Gaurile ramase o sa se acopere cu dintii care cresc din spate cel mai probabil.

| Larisalivita explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc!
As vrea sa mai intreb ceva mi-a pus o plomba la un dinte si mi-a spus sa nu beau sau sa mananc o ora. A trecut s-a intarit dar mi sa nu se ia de acolo, ce sa fac?

5 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Gaurile o sa iti ramana. doar daca iti va creste altele in loc. se acopera

| Gogoasa24 a răspuns:

O sa iti puna rosturi.

| Larisalivita explică:

Si mai am un dinte din fata stramb si ciobit si mi-a zis ca si ala trebuie imbracat la 18-19 ani. Dar cum se indreapta?
Mai am o problema doare cant iti scoate maseaua definitiva? Mie frica!

| CuriousStuff a răspuns (pentru Larisalivita):

Poti sa mananci linistit dupa o ora, nu e nicio problema, iar daca cade poti sa mergi inapoi la medic pentru ca e vina lui ca nu a pus-o bine.
De indreptat se poate indrepta doar cu aparat dentar si nu doare cand iti scoate maseaua, totul se face sub anestezie locala, nu simti nimic. O sa te doara putin dupa ce ajungi acasa si trece efectul anestezicului, insa nu e o durere insuportabila, e o durere normala de masea care o sa dureze maxim cateva ore.