Buna...Nu ai nici un motiv pentru care sa te ingrijorezi.
Avand in vedere ca luna trecuta a fost prima data, nu are cum sa se regleze asa repede...
Mai asteapta, nu iti fa griji, o sa iti vina in curand
Eu am de 3 ani si nici acum nu s-a reglat...
"Mi s-a inceput...si inca nu mi-a venit"
În funcție de organismul fiecărei fete, menstruația poate să țină de la 3 până la 10 zile. Cantitatea de sânge scade pe măsură ce trec mai multe zile.
mai vezi aici:
http://www.adolescenteen.ro/......a-le-stii/
Cateva zile in plus sau in minus nu sunt o problema, de asemenea tine cont ca un ciclu menstrual dureaza intre 28 si 32 de zile dintre care intre 3-6 zile (cu aproximare ) dureaza sangerarea. Majoritatea femeilor au un ciclu menstrual de 28 de zile deci daca stai si calculezi niciodata menstruatia nu va veni pe aceeasi zi a lunii, si nu e nimic anormal in asta. Intarzierile de cateva zile sunt perfect normale, iar la varsta ta si mai ales ca abia te acomodezi si tu si corpul tau cu aceasta schimbare, e normal ca sa dureze o perioada de timp pana ce ciclurile se vor regulariza.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi. Fiecare organism e unic. Nu o sa ai intotdeauna un ciclu regulat. Uneori o sa iti vina mai devreme si alteori mai tarziu, se poate deregla din cauza unor probleme de natura hormonala sau raceala. Nu e ceva grav
Deeaandreea9156 întreabă: